Tuintekeningen.com TUINONDERHOUD
Onderhoud bedrijfsterrein? EMBÉ-tuinen voert ook onderhoud uit voor bedrijven. Het buiten aanzicht van uw bedrijf is immers ook uw visitekaartje. Een onkruidvrije parkeerplaats om maar een voorbeeld te noemen. Wilt u blijvend en optimaal genieten van uw tuin, dan wordt aanbevolen om minimaal 2x per jaar uw tuin een grote onderhoudsbeurt te geven. De werkzaamheden die dan o.a. gedaan kunnen worden is het seizoenklaar maken van de tuin/bedrijfsterrein, zoals het voorjaars- of najaarsonderhoud.  
index Tuinontwerpen Beplantingsplan Tuin-aanleg Tuinonderhoud
"Uw tuin is bij ons in 'groene' handen". Om optimaal van uw eigen tuin te kunnen genieten is degelijk onderhoud noodzakelijk. Het juist snoeien en bemesten van planten, struiken, coniferen en en bomen is van structureel belang voor een juiste sfeer in de tuin. Tuinadvies op maat:  Vraag ons eens om in uw tuin te komen kijken. Wij kunnen u dan adviseren of er gesnoeid moet worden, of vaste planten gescheurd moeten worden. Wij komen ook voor de kleine tuinklus van b.v. het verwijderen van b.v. een struik, het ruimen van blad of opkronen van uw boom. Ook het gazononderhoud verdient en behoeft veel meer aandacht dan het normaliter krijgt. We besteden hier dan ook veel aandacht aan en geven graag goede raad om zo de tuin in optimale conditie te houden Wij voeren onderhoud uit voor particulieren en bedrijven.
Snoeien  Het onderhoud van uw haag of groene erfafscheiding is erg belangrijk. Het op tijd snoeien van uw haag zorgt ervoor dat de haag mooi groen en dicht begroeid blijft en dat deze niet breder uitgroeit. Want door op tijd te snoeien, blijft de haag mooi strak en smal.
Wij kunnen u o.a van dienst zijn met: 1. het frezen van uw tuin + overige grondbewerking; Op moeilijk bereikbare plaatsen waar kleine machines groot kunnen zijn, kunnen we met inzet van onze minigraver (90-70 cm breed) en minishovel (80 cm breed), zand aan- en afvoeren. 2. het snoeien van uw boom, haag, heesters en vaste beplanting. 3. het rooien van struiken of haag. 4. het plaatsen van uw tuinhuis of schutting. 5. de aanleg van bestrating en verhoogde borders. 6. border- en gazononderhoud 7. alle overige tuinwerkzaamgheden    Voor de borders kunnen we de gehele beplanting en heesters aanleveren   en de aanleg verzorgen. Met o.a. de verticuteermachine wordt uw mos uit het bestaande gazon verwijderd. Wilt u een nieuw gazon, dan kunnen de graszoden worden verwijderd het grond worden bemest, ingezaaid of direct worden voorzien van nieuwe graszoden.
  Vrijblijvend gesprek: Hebt u geen tijd, geen groene vingers, wordt het onderhoud u teveel of u wilt frequent onderhoud, dan kunt u ervoor kiezen om af te spreken dat uw tuin regelmatig door EMBÉ-tuinen wordt onderhouden. Het behoud van een mooie tuin wordt op deze wijze gewaarborgd. Kortom, voor het onderhoud van uw tuin/bedrijfsterrein kunnen wij maatwerk leveren. Wij komen graag bij u langs om te vernemen wat uw wensen zijn en het inventariseren van de werkzaamheden voor het maken van een vrijblijvende offerte. Telefoon: 0318- 486 337 of per e-mail;
Copyright ©2024 EMBÉ-TUINEN Alle rechten voorbehouden.
de Tuinkalender Tuinonderhoud